Ons adres: Sectie C, Daalakkersweg 6-16, 5641 JA Eindhoven.

Volg ook onze Facebookpagina voor de laatste updates!

Het Centrum ondergaat op dit moment een metamorfose. Naast de verhuizing naar een nieuwe locatie op het bruisende Sectie C, werken we ook aan een meer toegespitste organisatie. Samen met nieuwe partners zetten wij een centrum neer waar kennisoverdracht en professioneel netwerken hand in hand gaan met het verlenen van goede zorg op zowel professionele als persoonlijke thema’s.

Op de nieuwe locatie beschikken we over twee prettige spreekkamers voor persoonlijke en zakelijke coaching, mediation, therapie en dergelijke. In onze grote zaal is ruimte voor workshops, trainingen, cursussen, seminars, formele en informele bijeenkomsten op het gebied van persoonlijke en professionele groei en bewustzijnsontwikkeling.

Uniek is onze gezamenlijke workspace waar je een prettige flexwerkplek vindt. Daar ontmoeten we elkaar, sparren we met elkaar, leren we van elkaar en komen we tot uitwisseling van ideeën. Ook intervisie is mogelijk. Deze ruimte is buiten kantoortijden te huur extern gebruik.

Meer weten? Bel of mail ons en stel je vragen.

SAVE THE DATE: OFFICIËLE OPENING 8 MAART A.S.

Sharing is caring
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page